Vind en overnatning i Skandinavisk Dyrepark

I år trækker vi lod om en stor og spændende klubpræmie blandt de klubber/skoler, der stiller med 3 eller flere deltagere.  Disse klubber/skoler får 10 lodder i puljen plus et lod for hvert point, deres piger opnår i turneringen. Vinderklubben/skolen har mulighed for at tage op til 25 personer med i Skandinavisk Dyrepark, hvor de skal overnatte i vildmarken i sametelt med egen guide og aftenrundvisning. Værdi: 4.500 kr. Læs mere her: http://www.skandinaviskdyrepark.dk/oplevelser/overnat-i-parken.aspx.

Jo flere i deltager, jo større chance for gevinst.

Skandinavisk Dyrepar#189A3E LOGO

Del

Mindst to livebrætter til pige DM

Som ethvert andet stort stævne skal det naturligvis være muligt at følge pige DM over nettet. Derfor er det en os en glæde, at vi i dag fået tilsagn om sponsorat af et livebræt fra Dansk Miljø- og Energistyring a/s, Holstebro, så vi nu er sikre på mindst to livebrætter.

Vi takker for sponsoratet og glæder os til at vise nogle forhåbentlige spændende partier på nettet.

Dansk Miljø- & Energistyring a/s

Så er der mindre end to måneder til pige DM

Invitationen til pige DM er nu lagt ud på skoleskak.dk. Den officielle invitation med alle oplysninger kan downloades her. En flyer til udskrift kan downloades her. Der er i skrivende stund allerede 5 tilmeldte.

Vi får flere og flere sponsorer, og vi kan allerede nu love, at der bliver en del rundepræmier, så det ikke kun er de allerbedste, der har chance for at vinde præmier.

Daubjerg Kalkgruber og Mønsted Turistbusser har været i deres gavmilde hjørne, hvilke gør det muligt, at alle piger og medrejsende lørdag aften kan komme på besøg i minegangene under jorden og få historien om Jens Langkniv. Besøget er inkluderet i deltagergebyret for pigerne, medens medrejsende ledere og forældre kan få transport og indgang for kun 25 kr.

Har du lyst til at følge med i nyhederne vedr. pige DM, så skriv din e-mailadresse på mailinglisten i kolonnen til højre.