Så er der mindre end to måneder til pige DM

Invitationen til pige DM er nu lagt ud på skoleskak.dk. Den officielle invitation med alle oplysninger kan downloades her. En flyer til udskrift kan downloades her. Der er i skrivende stund allerede 5 tilmeldte.

Vi får flere og flere sponsorer, og vi kan allerede nu love, at der bliver en del rundepræmier, så det ikke kun er de allerbedste, der har chance for at vinde præmier.

Daubjerg Kalkgruber og Mønsted Turistbusser har været i deres gavmilde hjørne, hvilke gør det muligt, at alle piger og medrejsende lørdag aften kan komme på besøg i minegangene under jorden og få historien om Jens Langkniv. Besøget er inkluderet i deltagergebyret for pigerne, medens medrejsende ledere og forældre kan få transport og indgang for kun 25 kr.

Har du lyst til at følge med i nyhederne vedr. pige DM, så skriv din e-mailadresse på mailinglisten i kolonnen til højre.

 

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *