Pige-DM 2018 er begyndt!

Så er pige-DM 2018 begyndt. I år bliver det afholdt af Horsens Byskole afd. Fussingsvej. Deltagerne plus forældre begyndte at komme kl. 11.30, hvor der var frokost klar. Da alle deltagerne var kommet bød Stævneleder er Peter Santa Sørensen, der er skoleskakansvarlig på skolen, velkommen. Hele 68 piger fra hele Danmark er taget til Horsens for at spille om titlen som pigedanmarksmester i deres grupper. De spiller i 5 forskellige grupper, men da der ikke er så mange piger tilmeldt i de ældste grupper, er B og C-gruppen blevet slået sammen. Der kåres stadig en danmarksmester for piger i begge grupper. Ellers ser fordelingen sådan ud:

B+C: 8 spillere – 7 runders alle-mod-alle (3 i B og 5 i C)

D: 16 spillere – 8 runders schweitzer

E: 16 spillere – 8 runders schweitzer

F: 28 spillere – 8 runders schweitzer

Resultater bliver løbende lagt op, kig under fanen “Resultater”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *