Andendagen er begyndt!

Så er pigerne endnu gået igang med at spille om titlen som pigedanmarksmester. En spændende dag venter forude med spænding på skakbrætterne og pigerne, i hvert fald de fleste af dem, er morgenfriske og helt klar til at give den alt, hvad de har. Spillerne kæmper om de pokaler, der er til top 3 i hver gruppe, derudover vinder danmarksmesteren også en vandrepokal, hvor de får indgraveret deres navn på. En af vandrepokalerne går helt tilbage til 1994.
Et nyt initiativ i år er, at der er præmie til den i hver gruppe, der viser den bedste sportsånd – det er op til turneringslederene i hver gruppe at vurdere.


E-gruppen                                                               F-gruppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *