Første dag til pige-DM 2019

Så er første dag ved pigedanmarksmesterskabet i Skoleskak vel overstået. På trods af den tunge, nordjyske regn, der mødte deltagerne ved ankomst middagstid lørdag, har der været højt humør! Der er blevet spist vafler – den slags, de kun kan lave i Jetsmark, hvor stævnet holdes – skabt nye bekendtskaber, hilst varmt på gamle og vigtigst af alt: spillet skak.

Vi startede første runde klokken 13.30 efter velkomst fra Lisa Havshøj (Stævneudvalget) og Bjarne Søndergaard (Arrangør). Pigerne i gruppe A, B og C er i år slået sammen til en 8 mands gruppe, og de har spillet 4 kampe i dag. Det samme gør sig gældende for både E og F-gruppen, som netop har afsluttet 4. Parti. I D gruppen er der i år 6 tilmeldte, så de har spillet 3 partier og haft ekstra tid til at sludre og kigge partier igennem inden aftensmad.

I aften står den på Sjov Lørdag i Jetsmarkhallen, hvor der både kan svømmes, skydes, spilles e-sport og hoppes en masse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *